Ordu Fatsa Bulut Eczanesi Hakkında Bilgiler

Bulut Eczanesi Bugün Nöbetçi Mi ?

Hayır bugün nöbetçi değildir. Aşağı kaydırarak yakınındaki eczanelerden birini kontrol edebilirsiniz.

Bulut Eczanesi Çalışma Saatleri

Eczane için henüz çalışma saatleri eklenmemiş.

Bulut Eczanesi İşletme Bilgileri

Eczane için herhangi bir bilgi eklenmemiş.

Bulut Eczanesi Hakkında Yorumlar

Eczane için henüz yorum yapılmamış.

Bulut Eczanesi Fotoğrafları

Eczane için henüz fotoğraf eklenmemiş.

Bulut Eczanesi Yakınınkiler ve Diğer kullanıcıların aradığı eczaneler

Eczane için henüz yakınında bulunanlar eklenmemiş.

Ordu Fatsa ilçesinde bulunan Bulut Eczanesi'nin adres bilgisi, telefon numarası ve yol tarifi alabileceğiniz bir sayfayı ziyaret ediyorsunuz. Ayrıca Ordu Fatsa ilçesinde nöbetçi eczane olduğu zaman bu sayfa üzerinden ziyaret ettiğiniz günde nöbetçi eczane olup olmadığınıda görebilirsiniz. Bulut Eczanesi 761400 nüfuslu Ordu şehrinin Fatsa ilçesinde SAKARYA MAH.ATATÜRK CAD.NO:21 adresinde bulunmaktadır. Ordu 40.986166 enlem ve 37.879721 boylamında bulunmaktadır. Bulut Eczanesi'ne yol tarifi almak için "Konuma Git" düğmesine basarak mobil cihazlarınızdan kolayca eczanenin bulunduğu SAKARYA MAH.ATATÜRK CAD.NO:21 adresine yol tarifi alabilirsiniz. Yol tarifi almadan önce "Telefon Et" düğmesine basarak Bulut Eczanesi'ni arayabilir ve açık olup olmadığı bilgisinin teyidini almayı unutmayın. Ayrıca bu özellikleri kullandığınızda herhangi bir sorunla karşılaşır veya aktif olmadığı saatte aktif gözüküyorsa bize bildirerek Ordu Fatsa ilçesinde nöbetçi arayan diğer vatandaşlarada yardımcı olabilisiniz. Bulut Eczanesi'nin telefon numarası +90 452 424 15 24 ve Bulut Eczanesi'nin adresi SAKARYA MAH.ATATÜRK CAD.NO:21 şeklindedir. Siz değerli kullanıcılarımıza her zaman kaliteli bir hizmet sunmak için hergün sitemizi güncelleyerek güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca Ordu şehrinin plaka kodu 52 numarası ile başlamaktadır.

Diğer İlçelerden Detaylara Bakabilirsiniz.

Akkuş

(0)

Çamaş

(0)

Fatsa

(0)

İkizce

(0)

Korgan

(0)

Kumru

(0)

Ulubey

(0)

Ünye

(0)
Bulut Eczanesi Hakkında S.S.S

Ordu Fatsa Bulut Eczanesi'nin telefon numarası bir çok sitede mevcut şekilde var.  Ama en güncel Ordu Fatsa Bulut Eczanesi telefon numarası +90 452 424 15 24 şeklindedir. Eğer kopyalamak istemiyorsanız sitemizde bulunan telefon et düğmesi ile kolayca Ordu Fatsa Bulut Eczanesi'ni arayabilirsiniz. Ayrıca konuma git düğmesine basarak yol tarifi alabilirsiniz. 

Ordu Fatsa Bulut Eczanesi'nin adresi bir çok sitede doğru olmayan şekliyle vardır. Ordu Fatsa Bulut Eczanesi en güncel adresi SAKARYA MAH.ATATÜRK CAD.NO:21 şeklindedir. Eğer bulunan adrese yol tarifi almak istiyorsanız kopyalamak ve Google Maps üzerinde arama yapmak ile uğraşmayın sitemizde bulunan konuma et düğmesi ile kolayca Ordu Fatsa Bulut Eczanesi için yol tarifi alın. Ayrıca telefon et düğmesine basarak Ordu Fatsa Bulut Eczanesi kolayca arayabilirsiniz.

Ordu Fatsa Bulut Eczanesi eczanesinin nöbet çizelgesini sitemizden bulabilirsiniz. Ayrıca Ordu Fatsa Bulut Eczanesi eczanesi bugün nöbetçi değildir. Diğer Ordu ilçelerinde nöbetçi eczanelerine ait bilgileri ve nöbet durumlarını kontrol edebilirsiniz. Gün içerisinde güncellenen listeler ile sizde günlük olarak nöbetçi eczaneleri görüntüleyin.

Ordu Fatsa Bulut Eczanesi'nin yakınında bir market ve iş yeri bulunmaktadır. Buradaki işletmeler ve yapılar değişiklik gösterdiği için Ordu Fatsa Bulut Eczanesi'nin yakınında bulunanlar için +90 452 424 15 24 numarasından eczaneyi arayarak teyit alabilirsiniz. Ayrıca aramak için telefon numarasını kopyalamanıza gerek yok sitemizi ziyaret ederek telefon et düğmesine tıklayıp otomatik arama yapabilirsiniz.