İletişim

Yardıma ihtiyacınız varsa bize yazın.

NöbetciEczane.gen.tr pasif ulaşım alanına hoş geldiniz. Sitemiz hakkında merak ettiğinizi tüm sorulara aşağıda bulunan form aracılığı ile bize iletebilirsiniz. Aşağıdaki form ile sorabileceğiniz konu kalıpları şu şekildedir; Genel, hukuk, satış, teknik destek, yazılım, pazarlama ve diğer konular hakkında sorular sorabilirsiniz.

Form dışında bize ulaşabileceğiniz sosyal medya hesaplarımız ve WhatsApp destek hattımızda bulunmaktadır. +90 549 131 37 38 numarasına tıklayarak bize direkt olarak whatsapp üzerinden mesaj gönderebilirsiniz.

Genel olarak sıkça sorulan sorulara kısaca yer vermek gerekirse;

  • Nöbetçi Eczaneler ne sıklıkla güncelleniyor; "Günlük olarak güncellenmektedir."
  • Hazır yazılım mı kullanıyorsunuz; "Hayır, ekibimiz tarafından özel geliştiriliyor."
  • API modülünüz var mı ?; "Evet şu an JavaScript ile çalışan API modulümüz var."
  • Rest Eczcane API modülünüz var mı ?; "Hayır şu an geliştirme aşamasında."
  • Nöbetçi Eczaneleri Siteme Ekleyebilir miyim ?; "Evet nöbetçi eczanleri sitene ekle menüsünden ekleyebilirsiniz."
  • Siteme ekleme kodunu nereden alabilirim ? "Menüde bulunan Sitene Ekle aracılığı ile kendinize özel kod alabilirsiniz"
  • Siteme göre özelleştirmeler mevcut mu ? "Menüde bulunan Sitene Ekle aracılığı ile kendinize özel kod alabilirsiniz"
  • Siteme günlük eczaneleri yayınlayabilir misiniz ? ? "Evet, şu an Wordpress tabanlı siteler içi bu modül geliştirme aşamasındadır."

Genel olarak soru ve cevaplara yer verdik bunların dışında merak ettiğiniz, öneri, istek, şikayet veya herhangi bir konu için formu doldurmanız yeterlidir.

Nöbetçi Eczaneler Hakkında S.S.S

Yataklı Tedavi Kurumları İşletme Yönetmeliği’nin 48. Maddesinde, “bünyesinde doğum servisi bulunmayan kurumlarda, hemşire (başhemşire dahil) toplamı ikiden fazla ise, bunlar arasında nöbet uygulanır.” denmektedir. Nöbet türleri ise aynı Yönetmeliğin 42. maddesinde tanımlanmıştır. İcap nöbeti anılan maddenin (C) bendinde; “Uzman adedi nöbet tutacak miktarlardan az, fakat birden fazla olan kurumlarda uzmanlar sırayla ev nöbetini tutarlar. Bunun için, aylık ev nöbet listeleri hazırlanır. Ev nöbetçisi mesai saatleri dışında kurumun idari ve tıbbi her türlü gereklerinden sorumludur. Ev nöbetçisi akşam vizitlerini yapmaya, mesai dışında bulunduğu yeri bildirmeye, kuruma her davette gelmeye mecburdur.” şeklinde tanımlanmıştır.