Ordu Fatsa Kardelen Eczanesi Hakkında Bilgiler

Kardelen Eczanesi Çalışma Saatleri

Eczane için henüz çalışma saatleri eklenmemiş.

Kardelen Eczanesi İşletme Bilgileri

Eczane için herhangi bir bilgi eklenmemiş.

Kardelen Eczanesi Hakkında Yorumlar

Eczane için henüz yorum yapılmamış.

Kardelen Eczanesi Fotoğrafları

Eczane için henüz fotoğraf eklenmemiş.

Kardelen Eczanesi Yakınınkiler ve Diğer kullanıcıların aradığı eczaneler

Eczane için henüz yakınında bulunanlar eklenmemiş.

Ordu Fatsa ilçesinde bulunan Kardelen Eczanesi'nin adres bilgisi, telefon numarası ve yol tarifi alabileceğiniz bir sayfayı ziyaret ediyorsunuz. Ayrıca Ordu Fatsa ilçesinde nöbetçi eczane olduğu zaman bu sayfa üzerinden ziyaret ettiğiniz günde nöbetçi eczane olup olmadığınıda görebilirsiniz. Kardelen Eczanesi 761400 nüfuslu Ordu şehrinin Fatsa ilçesinde M.K.P.MAH.HULUSI BABA CAD.NO:46/C adresinde bulunmaktadır. Ordu 40.986166 enlem ve 37.879721 boylamında bulunmaktadır. Kardelen Eczanesi'ne yol tarifi almak için "Konuma Git" düğmesine basarak mobil cihazlarınızdan kolayca eczanenin bulunduğu M.K.P.MAH.HULUSI BABA CAD.NO:46/C adresine yol tarifi alabilirsiniz. Yol tarifi almadan önce "Telefon Et" düğmesine basarak Kardelen Eczanesi'ni arayabilir ve açık olup olmadığı bilgisinin teyidini almayı unutmayın. Ayrıca bu özellikleri kullandığınızda herhangi bir sorunla karşılaşır veya aktif olmadığı saatte aktif gözüküyorsa bize bildirerek Ordu Fatsa ilçesinde nöbetçi arayan diğer vatandaşlarada yardımcı olabilisiniz. Kardelen Eczanesi'nin telefon numarası +90 452 423 60 53 ve Kardelen Eczanesi'nin adresi M.K.P.MAH.HULUSI BABA CAD.NO:46/C şeklindedir. Siz değerli kullanıcılarımıza her zaman kaliteli bir hizmet sunmak için hergün sitemizi güncelleyerek güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca Ordu şehrinin plaka kodu 52 numarası ile başlamaktadır.

Diğer İlçelerden Detaylara Bakabilirsiniz.

Akkuş

(0)

Çamaş

(0)

Fatsa

(0)

İkizce

(0)

Korgan

(0)

Kumru

(0)

Ulubey

(0)

Ünye

(0)
Kardelen Eczanesi Hakkında S.S.S

Ordu Fatsa Kardelen Eczanesi'nin telefon numarası bir çok sitede mevcut şekilde var.  Ama en güncel Ordu Fatsa Kardelen Eczanesi telefon numarası +90 452 423 60 53 şeklindedir. Eğer kopyalamak istemiyorsanız sitemizde bulunan telefon et düğmesi ile kolayca Ordu Fatsa Kardelen Eczanesi'ni arayabilirsiniz. Ayrıca konuma git düğmesine basarak yol tarifi alabilirsiniz. 

Ordu Fatsa Kardelen Eczanesi'nin adresi bir çok sitede doğru olmayan şekliyle vardır. Ordu Fatsa Kardelen Eczanesi en güncel adresi M.K.P.MAH.HULUSI BABA CAD.NO:46/C şeklindedir. Eğer bulunan adrese yol tarifi almak istiyorsanız kopyalamak ve Google Maps üzerinde arama yapmak ile uğraşmayın sitemizde bulunan konuma et düğmesi ile kolayca Ordu Fatsa Kardelen Eczanesi için yol tarifi alın. Ayrıca telefon et düğmesine basarak Ordu Fatsa Kardelen Eczanesi kolayca arayabilirsiniz.

Ordu Fatsa Kardelen Eczanesi eczanesinin nöbet çizelgesini sitemizden bulabilirsiniz. Ayrıca Ordu Fatsa Kardelen Eczanesi eczanesi bugün nöbetçi değildir. Diğer Ordu ilçelerinde nöbetçi eczanelerine ait bilgileri ve nöbet durumlarını kontrol edebilirsiniz. Gün içerisinde güncellenen listeler ile sizde günlük olarak nöbetçi eczaneleri görüntüleyin.

Ordu Fatsa Kardelen Eczanesi'nin yakınında bir market ve iş yeri bulunmaktadır. Buradaki işletmeler ve yapılar değişiklik gösterdiği için Ordu Fatsa Kardelen Eczanesi'nin yakınında bulunanlar için +90 452 423 60 53 numarasından eczaneyi arayarak teyit alabilirsiniz. Ayrıca aramak için telefon numarasını kopyalamanıza gerek yok sitemizi ziyaret ederek telefon et düğmesine tıklayıp otomatik arama yapabilirsiniz.