Ordu Kumru Elif Eczanesi Hakkında Bilgiler

Ordu Kumru Elif Eczanesi

SAMUR MAH. ATATÜRK CAD. NO:18/B Kumru/Ordu

Elif Eczanesi Bugün Nöbetçi Mi ?

Hayır bugün nöbetçi değildir. Aşağı kaydırarak yakınındaki eczanelerden birini kontrol edebilirsiniz.

Elif Eczanesi Çalışma Saatleri

Eczane için henüz çalışma saatleri eklenmemiş.

Elif Eczanesi İşletme Bilgileri

Eczane için herhangi bir bilgi eklenmemiş.

Elif Eczanesi Hakkında Yorumlar

Eczane için henüz yorum yapılmamış.

Elif Eczanesi Fotoğrafları

Eczane için henüz fotoğraf eklenmemiş.

Elif Eczanesi Yakınınkiler ve Diğer kullanıcıların aradığı eczaneler

Eczane için henüz yakınında bulunanlar eklenmemiş.

Ordu Kumru ilçesinde bulunan Elif Eczanesi'nin adres bilgisi, telefon numarası ve yol tarifi alabileceğiniz bir sayfayı ziyaret ediyorsunuz. Ayrıca Ordu Kumru ilçesinde nöbetçi eczane olduğu zaman bu sayfa üzerinden ziyaret ettiğiniz günde nöbetçi eczane olup olmadığınıda görebilirsiniz. Elif Eczanesi 761400 nüfuslu Ordu şehrinin Kumru ilçesinde SAMUR MAH. ATATÜRK CAD. NO:18/B adresinde bulunmaktadır. Ordu 40.986166 enlem ve 37.879721 boylamında bulunmaktadır. Elif Eczanesi'ne yol tarifi almak için "Konuma Git" düğmesine basarak mobil cihazlarınızdan kolayca eczanenin bulunduğu SAMUR MAH. ATATÜRK CAD. NO:18/B adresine yol tarifi alabilirsiniz. Yol tarifi almadan önce "Telefon Et" düğmesine basarak Elif Eczanesi'ni arayabilir ve açık olup olmadığı bilgisinin teyidini almayı unutmayın. Ayrıca bu özellikleri kullandığınızda herhangi bir sorunla karşılaşır veya aktif olmadığı saatte aktif gözüküyorsa bize bildirerek Ordu Kumru ilçesinde nöbetçi arayan diğer vatandaşlarada yardımcı olabilisiniz. Elif Eczanesi'nin telefon numarası +90 452 641 50 50 ve Elif Eczanesi'nin adresi SAMUR MAH. ATATÜRK CAD. NO:18/B şeklindedir. Siz değerli kullanıcılarımıza her zaman kaliteli bir hizmet sunmak için hergün sitemizi güncelleyerek güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca Ordu şehrinin plaka kodu 52 numarası ile başlamaktadır.

Diğer İlçelerden Detaylara Bakabilirsiniz.

Akkuş

(0)

Çamaş

(0)

Fatsa

(0)

İkizce

(0)

Korgan

(0)

Kumru

(0)

Ulubey

(0)

Ünye

(0)
Elif Eczanesi Hakkında S.S.S

Ordu Kumru Elif Eczanesi'nin telefon numarası bir çok sitede mevcut şekilde var.  Ama en güncel Ordu Kumru Elif Eczanesi telefon numarası +90 452 641 50 50 şeklindedir. Eğer kopyalamak istemiyorsanız sitemizde bulunan telefon et düğmesi ile kolayca Ordu Kumru Elif Eczanesi'ni arayabilirsiniz. Ayrıca konuma git düğmesine basarak yol tarifi alabilirsiniz. 

Ordu Kumru Elif Eczanesi'nin adresi bir çok sitede doğru olmayan şekliyle vardır. Ordu Kumru Elif Eczanesi en güncel adresi SAMUR MAH. ATATÜRK CAD. NO:18/B şeklindedir. Eğer bulunan adrese yol tarifi almak istiyorsanız kopyalamak ve Google Maps üzerinde arama yapmak ile uğraşmayın sitemizde bulunan konuma et düğmesi ile kolayca Ordu Kumru Elif Eczanesi için yol tarifi alın. Ayrıca telefon et düğmesine basarak Ordu Kumru Elif Eczanesi kolayca arayabilirsiniz.

Ordu Kumru Elif Eczanesi eczanesinin nöbet çizelgesini sitemizden bulabilirsiniz. Ayrıca Ordu Kumru Elif Eczanesi eczanesi bugün nöbetçi değildir. Diğer Ordu ilçelerinde nöbetçi eczanelerine ait bilgileri ve nöbet durumlarını kontrol edebilirsiniz. Gün içerisinde güncellenen listeler ile sizde günlük olarak nöbetçi eczaneleri görüntüleyin.

Ordu Kumru Elif Eczanesi'nin yakınında bir market ve iş yeri bulunmaktadır. Buradaki işletmeler ve yapılar değişiklik gösterdiği için Ordu Kumru Elif Eczanesi'nin yakınında bulunanlar için +90 452 641 50 50 numarasından eczaneyi arayarak teyit alabilirsiniz. Ayrıca aramak için telefon numarasını kopyalamanıza gerek yok sitemizi ziyaret ederek telefon et düğmesine tıklayıp otomatik arama yapabilirsiniz.