Ordu Perşembe Saglik Eczanesi Hakkında Bilgiler

Ordu Perşembe Saglik Eczanesi

KOZAĞZI MAH. 9 EYLÜL SOKAK NO:22 Perşembe/Ordu

Saglik Eczanesi Bugün Nöbetçi Mi ?

Hayır bugün nöbetçi değildir. Aşağı kaydırarak yakınındaki eczanelerden birini kontrol edebilirsiniz.

Saglik Eczanesi Çalışma Saatleri

Eczane için henüz çalışma saatleri eklenmemiş.

Saglik Eczanesi İşletme Bilgileri

Eczane için herhangi bir bilgi eklenmemiş.

Saglik Eczanesi Hakkında Yorumlar

Eczane için henüz yorum yapılmamış.

Saglik Eczanesi Fotoğrafları

Eczane için henüz fotoğraf eklenmemiş.

Saglik Eczanesi Yakınınkiler ve Diğer kullanıcıların aradığı eczaneler

Eczane için henüz yakınında bulunanlar eklenmemiş.

Ordu Perşembe ilçesinde bulunan Saglik Eczanesi'nin adres bilgisi, telefon numarası ve yol tarifi alabileceğiniz bir sayfayı ziyaret ediyorsunuz. Ayrıca Ordu Perşembe ilçesinde nöbetçi eczane olduğu zaman bu sayfa üzerinden ziyaret ettiğiniz günde nöbetçi eczane olup olmadığınıda görebilirsiniz. Saglik Eczanesi 761400 nüfuslu Ordu şehrinin Perşembe ilçesinde KOZAĞZI MAH. 9 EYLÜL SOKAK NO:22 adresinde bulunmaktadır. Ordu 40.986166 enlem ve 37.879721 boylamında bulunmaktadır. Saglik Eczanesi'ne yol tarifi almak için "Konuma Git" düğmesine basarak mobil cihazlarınızdan kolayca eczanenin bulunduğu KOZAĞZI MAH. 9 EYLÜL SOKAK NO:22 adresine yol tarifi alabilirsiniz. Yol tarifi almadan önce "Telefon Et" düğmesine basarak Saglik Eczanesi'ni arayabilir ve açık olup olmadığı bilgisinin teyidini almayı unutmayın. Ayrıca bu özellikleri kullandığınızda herhangi bir sorunla karşılaşır veya aktif olmadığı saatte aktif gözüküyorsa bize bildirerek Ordu Perşembe ilçesinde nöbetçi arayan diğer vatandaşlarada yardımcı olabilisiniz. Saglik Eczanesi'nin telefon numarası +90 452 517 18 12 ve Saglik Eczanesi'nin adresi KOZAĞZI MAH. 9 EYLÜL SOKAK NO:22 şeklindedir. Siz değerli kullanıcılarımıza her zaman kaliteli bir hizmet sunmak için hergün sitemizi güncelleyerek güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca Ordu şehrinin plaka kodu 52 numarası ile başlamaktadır.

Diğer İlçelerden Detaylara Bakabilirsiniz.

Akkuş

(0)

Çamaş

(0)

Fatsa

(0)

İkizce

(0)

Korgan

(0)

Kumru

(0)

Ulubey

(0)

Ünye

(0)
Saglik Eczanesi Hakkında S.S.S

Ordu Perşembe Saglik Eczanesi'nin telefon numarası bir çok sitede mevcut şekilde var.  Ama en güncel Ordu Perşembe Saglik Eczanesi telefon numarası +90 452 517 18 12 şeklindedir. Eğer kopyalamak istemiyorsanız sitemizde bulunan telefon et düğmesi ile kolayca Ordu Perşembe Saglik Eczanesi'ni arayabilirsiniz. Ayrıca konuma git düğmesine basarak yol tarifi alabilirsiniz. 

Ordu Perşembe Saglik Eczanesi'nin adresi bir çok sitede doğru olmayan şekliyle vardır. Ordu Perşembe Saglik Eczanesi en güncel adresi KOZAĞZI MAH. 9 EYLÜL SOKAK NO:22 şeklindedir. Eğer bulunan adrese yol tarifi almak istiyorsanız kopyalamak ve Google Maps üzerinde arama yapmak ile uğraşmayın sitemizde bulunan konuma et düğmesi ile kolayca Ordu Perşembe Saglik Eczanesi için yol tarifi alın. Ayrıca telefon et düğmesine basarak Ordu Perşembe Saglik Eczanesi kolayca arayabilirsiniz.

Ordu Perşembe Saglik Eczanesi eczanesinin nöbet çizelgesini sitemizden bulabilirsiniz. Ayrıca Ordu Perşembe Saglik Eczanesi eczanesi bugün nöbetçi değildir. Diğer Ordu ilçelerinde nöbetçi eczanelerine ait bilgileri ve nöbet durumlarını kontrol edebilirsiniz. Gün içerisinde güncellenen listeler ile sizde günlük olarak nöbetçi eczaneleri görüntüleyin.

Ordu Perşembe Saglik Eczanesi'nin yakınında bir market ve iş yeri bulunmaktadır. Buradaki işletmeler ve yapılar değişiklik gösterdiği için Ordu Perşembe Saglik Eczanesi'nin yakınında bulunanlar için +90 452 517 18 12 numarasından eczaneyi arayarak teyit alabilirsiniz. Ayrıca aramak için telefon numarasını kopyalamanıza gerek yok sitemizi ziyaret ederek telefon et düğmesine tıklayıp otomatik arama yapabilirsiniz.