Ordu Altınordu Simsek Eczanesi Hakkında Bilgiler

Ordu Altınordu Simsek Eczanesi

YENIMAHALLE ISMETPASA CAD.NO:134/A Altınordu/Ordu

Simsek Eczanesi Bugün Nöbetçi Mi ?

Hayır bugün nöbetçi değildir. Aşağı kaydırarak yakınındaki eczanelerden birini kontrol edebilirsiniz.

Simsek Eczanesi Çalışma Saatleri

Eczane için henüz çalışma saatleri eklenmemiş.

Simsek Eczanesi İşletme Bilgileri

Eczane için herhangi bir bilgi eklenmemiş.

Simsek Eczanesi Hakkında Yorumlar

Eczane için henüz yorum yapılmamış.

Simsek Eczanesi Fotoğrafları

Eczane için henüz fotoğraf eklenmemiş.

Simsek Eczanesi Yakınınkiler ve Diğer kullanıcıların aradığı eczaneler

Eczane için henüz yakınında bulunanlar eklenmemiş.

Ordu Altınordu ilçesinde bulunan Simsek Eczanesi'nin adres bilgisi, telefon numarası ve yol tarifi alabileceğiniz bir sayfayı ziyaret ediyorsunuz. Ayrıca Ordu Altınordu ilçesinde nöbetçi eczane olduğu zaman bu sayfa üzerinden ziyaret ettiğiniz günde nöbetçi eczane olup olmadığınıda görebilirsiniz. Simsek Eczanesi 761400 nüfuslu Ordu şehrinin Altınordu ilçesinde YENIMAHALLE ISMETPASA CAD.NO:134/A adresinde bulunmaktadır. Ordu 40.986166 enlem ve 37.879721 boylamında bulunmaktadır. Simsek Eczanesi'ne yol tarifi almak için "Konuma Git" düğmesine basarak mobil cihazlarınızdan kolayca eczanenin bulunduğu YENIMAHALLE ISMETPASA CAD.NO:134/A adresine yol tarifi alabilirsiniz. Yol tarifi almadan önce "Telefon Et" düğmesine basarak Simsek Eczanesi'ni arayabilir ve açık olup olmadığı bilgisinin teyidini almayı unutmayın. Ayrıca bu özellikleri kullandığınızda herhangi bir sorunla karşılaşır veya aktif olmadığı saatte aktif gözüküyorsa bize bildirerek Ordu Altınordu ilçesinde nöbetçi arayan diğer vatandaşlarada yardımcı olabilisiniz. Simsek Eczanesi'nin telefon numarası +90 452 233 17 25 ve Simsek Eczanesi'nin adresi YENIMAHALLE ISMETPASA CAD.NO:134/A şeklindedir. Siz değerli kullanıcılarımıza her zaman kaliteli bir hizmet sunmak için hergün sitemizi güncelleyerek güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca Ordu şehrinin plaka kodu 52 numarası ile başlamaktadır.

Diğer İlçelerden Detaylara Bakabilirsiniz.

Akkuş

(0)

Çamaş

(0)

Fatsa

(0)

İkizce

(0)

Korgan

(0)

Kumru

(0)

Ulubey

(0)

Ünye

(0)
Simsek Eczanesi Hakkında S.S.S

Ordu Altınordu Simsek Eczanesi'nin telefon numarası bir çok sitede mevcut şekilde var.  Ama en güncel Ordu Altınordu Simsek Eczanesi telefon numarası +90 452 233 17 25 şeklindedir. Eğer kopyalamak istemiyorsanız sitemizde bulunan telefon et düğmesi ile kolayca Ordu Altınordu Simsek Eczanesi'ni arayabilirsiniz. Ayrıca konuma git düğmesine basarak yol tarifi alabilirsiniz. 

Ordu Altınordu Simsek Eczanesi'nin adresi bir çok sitede doğru olmayan şekliyle vardır. Ordu Altınordu Simsek Eczanesi en güncel adresi YENIMAHALLE ISMETPASA CAD.NO:134/A şeklindedir. Eğer bulunan adrese yol tarifi almak istiyorsanız kopyalamak ve Google Maps üzerinde arama yapmak ile uğraşmayın sitemizde bulunan konuma et düğmesi ile kolayca Ordu Altınordu Simsek Eczanesi için yol tarifi alın. Ayrıca telefon et düğmesine basarak Ordu Altınordu Simsek Eczanesi kolayca arayabilirsiniz.

Ordu Altınordu Simsek Eczanesi eczanesinin nöbet çizelgesini sitemizden bulabilirsiniz. Ayrıca Ordu Altınordu Simsek Eczanesi eczanesi bugün nöbetçi değildir. Diğer Ordu ilçelerinde nöbetçi eczanelerine ait bilgileri ve nöbet durumlarını kontrol edebilirsiniz. Gün içerisinde güncellenen listeler ile sizde günlük olarak nöbetçi eczaneleri görüntüleyin.

Ordu Altınordu Simsek Eczanesi'nin yakınında bir market ve iş yeri bulunmaktadır. Buradaki işletmeler ve yapılar değişiklik gösterdiği için Ordu Altınordu Simsek Eczanesi'nin yakınında bulunanlar için +90 452 233 17 25 numarasından eczaneyi arayarak teyit alabilirsiniz. Ayrıca aramak için telefon numarasını kopyalamanıza gerek yok sitemizi ziyaret ederek telefon et düğmesine tıklayıp otomatik arama yapabilirsiniz.