Antalya Serik Şifa Eczanesi Hakkında Bilgiler

Antalya Serik Şifa Eczanesi

BELEK MAH.ÖZLER SOK.41 SOKAK NO:28 Serik/Antalya

Şifa Eczanesi Bugün Nöbetçi Mi ?

Hayır bugün nöbetçi değildir. Aşağı kaydırarak yakınındaki eczanelerden birini kontrol edebilirsiniz.

Şifa Eczanesi Çalışma Saatleri

Eczane için henüz çalışma saatleri eklenmemiş.

Şifa Eczanesi İşletme Bilgileri

Eczane için herhangi bir bilgi eklenmemiş.

Şifa Eczanesi Hakkında Yorumlar

Eczane için henüz yorum yapılmamış.

Şifa Eczanesi Fotoğrafları

Eczane için henüz fotoğraf eklenmemiş.

Şifa Eczanesi Yakınınkiler ve Diğer kullanıcıların aradığı eczaneler

Eczane için henüz yakınında bulunanlar eklenmemiş.

Antalya Serik ilçesinde bulunan Şifa Eczanesi'nin adres bilgisi, telefon numarası ve yol tarifi alabileceğiniz bir sayfayı ziyaret ediyorsunuz. Ayrıca Antalya Serik ilçesinde nöbetçi eczane olduğu zaman bu sayfa üzerinden ziyaret ettiğiniz günde nöbetçi eczane olup olmadığınıda görebilirsiniz. Şifa Eczanesi 2548308 nüfuslu Antalya şehrinin Serik ilçesinde BELEK MAH.ÖZLER SOK.41 SOKAK NO:28 adresinde bulunmaktadır. Antalya 36.888025 enlem ve 30.7037 boylamında bulunmaktadır. Şifa Eczanesi'ne yol tarifi almak için "Konuma Git" düğmesine basarak mobil cihazlarınızdan kolayca eczanenin bulunduğu BELEK MAH.ÖZLER SOK.41 SOKAK NO:28 adresine yol tarifi alabilirsiniz. Yol tarifi almadan önce "Telefon Et" düğmesine basarak Şifa Eczanesi'ni arayabilir ve açık olup olmadığı bilgisinin teyidini almayı unutmayın. Ayrıca bu özellikleri kullandığınızda herhangi bir sorunla karşılaşır veya aktif olmadığı saatte aktif gözüküyorsa bize bildirerek Antalya Serik ilçesinde nöbetçi arayan diğer vatandaşlarada yardımcı olabilisiniz. Şifa Eczanesi'nin telefon numarası +90 242 715 27 06 ve Şifa Eczanesi'nin adresi BELEK MAH.ÖZLER SOK.41 SOKAK NO:28 şeklindedir. Siz değerli kullanıcılarımıza her zaman kaliteli bir hizmet sunmak için hergün sitemizi güncelleyerek güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca Antalya şehrinin plaka kodu 07 numarası ile başlamaktadır.

Diğer İlçelerden Detaylara Bakabilirsiniz.

Akseki

(0)

Aksu

(0)

Alanya

(0)

Demre

(0)

Elmalı

(0)

Finike

(0)

Kaş

(0)

Kemer

(0)

Kepez

(0)

Kumluca

(0)

Serik

(0)
Şifa Eczanesi Hakkında S.S.S

Antalya Serik Şifa Eczanesi'nin telefon numarası bir çok sitede mevcut şekilde var.  Ama en güncel Antalya Serik Şifa Eczanesi telefon numarası +90 242 715 27 06 şeklindedir. Eğer kopyalamak istemiyorsanız sitemizde bulunan telefon et düğmesi ile kolayca Antalya Serik Şifa Eczanesi'ni arayabilirsiniz. Ayrıca konuma git düğmesine basarak yol tarifi alabilirsiniz. 

Antalya Serik Şifa Eczanesi'nin adresi bir çok sitede doğru olmayan şekliyle vardır. Antalya Serik Şifa Eczanesi en güncel adresi BELEK MAH.ÖZLER SOK.41 SOKAK NO:28 şeklindedir. Eğer bulunan adrese yol tarifi almak istiyorsanız kopyalamak ve Google Maps üzerinde arama yapmak ile uğraşmayın sitemizde bulunan konuma et düğmesi ile kolayca Antalya Serik Şifa Eczanesi için yol tarifi alın. Ayrıca telefon et düğmesine basarak Antalya Serik Şifa Eczanesi kolayca arayabilirsiniz.

Antalya Serik Şifa Eczanesi eczanesinin nöbet çizelgesini sitemizden bulabilirsiniz. Ayrıca Antalya Serik Şifa Eczanesi eczanesi bugün nöbetçi değildir. Diğer Antalya ilçelerinde nöbetçi eczanelerine ait bilgileri ve nöbet durumlarını kontrol edebilirsiniz. Gün içerisinde güncellenen listeler ile sizde günlük olarak nöbetçi eczaneleri görüntüleyin.

Antalya Serik Şifa Eczanesi'nin yakınında bir market ve iş yeri bulunmaktadır. Buradaki işletmeler ve yapılar değişiklik gösterdiği için Antalya Serik Şifa Eczanesi'nin yakınında bulunanlar için +90 242 715 27 06 numarasından eczaneyi arayarak teyit alabilirsiniz. Ayrıca aramak için telefon numarasını kopyalamanıza gerek yok sitemizi ziyaret ederek telefon et düğmesine tıklayıp otomatik arama yapabilirsiniz.